Квас — традиційний слов'янський напій. Має прекрасні смакові якості, втамовує спрагу завдяки кислотам, що містяться в ньому. Має приємний освіжний смак.
Здавна популярний у народі напій.
Спосіб приготування: вміст пакета висипати в глибокий посуд, залити 1 л окропу, ретельно розмішати та настоювати 20 хв у закритому посуді. Потім додати ще 9 л окропу, розмішати та настоювати 2-3 години. Обережно процідити, додати 400-500 г цукру та пакетик дріжджів за t 30-35 °C, розмішати та залити для бродіння в темному теплому місці до появи піни. Молодий квас розлитий у скляний посуд, додавши за потреби лимонну кислоту (1 г на 1 л квасу) і по 2 - 4 родзинки. Посуд закрити та поставити в холодне місце. Готовий квас зберігати за температури не вище ніж 12 °C, 1 — 2 доби. Вживати охолодженим. Для ароматизації можна покласти гілочку м'яти, меліси
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Додавання газу | Негазована |
Тип | Квас |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | ТМ Ямуна |
- Ціна: 25,50 ₴